CWD

Återförsäljare för CWD

CWD är ett av världens ledande sadelmärken och det är inte en tillfällighet att majoriteten av toppryttare världen över väljer att rida i just CWDsadlar. CWD står för kvalitet, teknik, innovation och komfort. Sadlarna handsys efter beställning i CWDs fabrik i franska Nontron.

Vi erbjuder även upp till 12 månaders räntefri delbetalning via Santander Consumer Bank.

CWD är en sadeltillverkare med hög räckvidd dedikerad till ryttarens sportprestationer. Idag rider världsmästare, europeiska och amerikanska mästare med en CWD-sadel. Vi är skyldiga vår framgång för vår politik för innovation och investeringar inom alla områden: forskning, utveckling, kundrelationer och utbildning. På CWD är sport och prestanda en besatthet. En besatthet som kan översättas med en fullständig kontroll från A till Ö av vår värdekedja, från djurskinnet via garveriet, tillverkningen, försäljningen, logistiken och kundservicetjänsten. Denna tvärvetenskapliga modell är unik i världen.

“Och eftersom vi inte är beroende av någon kan vi bestämma vår kompetensnivå och garantera det. Det är förmodligen av alla dessa skäl att du kommer att uppskatta vårt varumärke.”

Webshop