Om oss

Sara Eriksson:

Lead Sports drivs av mig, Sara Eriksson. Jag har mångårig erfarenhet inom ridsporten och har bott och arbetat i Holstein, Tyskland under 5 år. Tiden i Tyskland spenderade jag främst hos Stall Bengtsson & Kristoffersen som stalljockey och unghästberidare. 2010 examinerades jag som beridare på Tyska Ridskolan i Warendorf – “Pferdewirtin – Schwerpunkt Reiten”. Tiden i Tyskland gav mig många erfarenheter och även många goda kontakter som jag än idag har nytta av som bland annat representant för Holsteinerförbundet i Sverige.

Jag är utbildad sadelspecialist hos CWD i Frankrike och har jobbat som deras enda officiella sadelutprovare i Sverige sedan 2014.

Sadelutprovning: Östra / Mellan Sverige (Stockholm, Östergötland, Södermanland, Västmanland, Uppland, Dalarna och Gävleborg)
sara(at)leadsports.se
073-7746772

Fanny Larsson: Fanny Arbetar som sadelutprovare för Lead Sports. Med utbildning från CWD i Frankrike är Fanny en riktig sadelexpert.

Bor du i Södra Sverige ska du kontakta Fanny för att boka sadelutprovning (Skåne, Blekinge, Kalmar, Kronoberg, södra Halland)
fanny(at)leadsports.se
070-7986844

Sofia Björserud: Arbetar som sadelutprovare för Lead Sports. Med utbildning från CWD i Frankrike är Sofia väldigt professionell när hon hjälper dig hitta din perfekta sadel.

Bor du i Västra Sverige ska du kontakta Sofia för att boka sadelutprovning (Västra Götaland, Värmland, Örebro, Norra Hallands Län)
sofia(at)leadsports.se
073-4040336

Annelie Nilsson: Arbetar med administration. Annelie arbetar på kontoret i Upplands Väsby och är tillgänglig mån-fre 9-14.

Annelie har varit med i företagen sedan start och har tidigare arbetat med hästar på Väsby ridskola.

administration(at)leadsports.se

Rebecca Wildig: Arbetar med Marknadsföring och kommunikation. Rebecca sitter på kontoret i Upplands Väsby och har hand om sociala medier, webbshop och kundkontakt.

rebecca(at)leadsports.se

Webshop