Varumärke

Vi är agenter och distributörer för dina favoritmärken

eQuick-logo

eQuick

Möt ett av våra nya varumärken; eQuick!
eQuick är ett italienskt företag med lång erfarenhet av teknisk sportutrustning, samt erfarenheter från häst- och ridvärlden – vilket kan anses vara en fördel då man vet vad som krävs och efterfrågas på marknaden. eQuick erbjuder ett brett sortiment med bland annat benskydd, boots, sadelgjordar etc.

Lead-Sports-Global-Medics

Global Medics

Global Medics är vårat nya varumärke som specialiserar sig på att
ta fram högkvalitativa fodertillskott till häst.
I samråd med veterinärer tar de fram högkvalitativa, effektiva produkter och som även skall verka förebyggande mot de vanligaste åkommorna på häst som vi ofta stöter på inom ridsporten.

Vestrum

Italienska Vestrum tillverkar ridkläder och exklusiva accessoarer av absolut högsta kvalitet och samarbetar enbart med italienska leverantörer som uppfyller de önskvärda kvalitetskraven gällande råvara och tillverkning.

KASK

KASK är ett italienskt företag som specialiserat sig på att utveckla, designa och tillverka hjälmar av högsta kvalitet. KASK hjälmarna är i framkant när det kommer till samtliga användningsområden.

Parlanti

Parlanti Roma’s skräddarsydda stövlar och Parlanti Passion’s ready to wear-stövel har båda bra kvalitet, är mjuka och bekväma. De blir båda två allt mer populära på marknaden.

Butet

Lead Sports är enda officiella leverantören av Butet i Sverige. Butet är en högkvalitativ handsydd sadel som passar perfekt för dig som strävar efter en extra nära kontakt till din häst. I över 30 år har Butet skapat minimalistiska, eleganta sadlar för dig och din häst i franska Saumur.

CWD-NEW-LOGO-rouge-Lead-Sports

CWD

Lead sports är enda officiella leverantören av CWD i Sverige. CWD är det ledande sadelmärket hos hoppryttare över hela världen. CWD har ett flertal olika sadelmodeller för att hitta den perfekta sadeln till dig och din häst. Tveka inte att boka en sadelutprovning.

Kontakta oss

    BUTET-LEAD-SPORTS

    Boka sadelutprovning