Närbild på detaljer från Butet sadel

Varumärke

Vi är agenter och distributörer för dina favoritmärken

Vestrum

Italienska Vestrum tillverkar ridkläder och exklusiva accessoarer av absolut högsta kvalitet och samarbetar enbart med italienska leverantörer som uppfyller de önskvärda kvalitetskraven gällande råvara och tillverkning.

KASK

KASK är ett italienskt företag som specialiserat sig på att utveckla, designa och tillverka hjälmar av högsta kvalitet. KASK hjälmarna är i framkant när det kommer till samtliga användningsområden.

Parlanti

Parlanti Roma’s skräddarsydda stövlar och Parlanti Passion’s ready to wear-stövel har båda bra kvalitet, är mjuka och bekväma. De blir båda två allt mer populära på marknaden.

Butet

Lead Sports är enda officiella leverantören av Butet i Sverige. Butet är en högkvalitativ handsydd sadel som passar perfekt för dig som strävar efter en extra nära kontakt till din häst. I över 30 år har Butet skapat minimalistiska, eleganta sadlar för dig och din häst i franska Saumur.

CWD-NEW-LOGO-rouge-Lead-Sports

CWD

Lead sports är enda officiella leverantören av CWD i Sverige. CWD är det ledande sadelmärket hos hoppryttare över hela världen. CWD har ett flertal olika sadelmodeller för att hitta den perfekta sadeln till dig och din häst. Tveka inte att boka en sadelutprovning.

Instagram

Följ oss på instagram

Cannot call API for app 591315618393932 on behalf of user 10158705086877136

Kontakta oss

    BUTET-LEAD-SPORTS
    Närbild på detaljer från Butet sadel

    Boka sadelutprovning