bild på utrustning från butet, förbyglar osv

Varumärke

Butet

Lead Sports är enda officiella leverantören av Butet i Sverige. Butet är en högkvalitativ handsydd sadel som passar perfekt för dig som strävar efter en extra nära kontakt till din häst. I över 30 år har Butet skapat minimalistiska, eleganta sadlar för dig och din häst i franska Saumur.

Butet

Högkvalitativ handsydd sadel

Lead Sports innehar distributionen av franska Butet Sellier Saumur i Sverige.

Butet är en högkvalitativ handsydd sadel som passar perfekt för dig som strävar efter en extra nära kontakt till din häst. Butet är ett sadelmärke som älskar ”vacker” ridning och i över 30 år har de tillverkat minimalistiska, eleganta sadlar till ryttare som strävar efter harmoni i sin ridning. När du rider i en Butet sadel ska du känna lätthet och nära kontakt med din häst. Förutom det så erbjuder Butet exceptionellt läder av högsta kvalité, med ett fint utseende som skapar en tidlös sadel.

Vi erbjuder som ensam auktoriserad återförsäljare av Butet i Sverige, professionell sadelutprovning för dig och din häst. För att boka en sadelutprovning fyll gärna i formuläret “Boka Sadelutprovning” så återkommer vi till dig.

I vår webbshop hittar du nya och begagnade sadlar i lager, för omgående leverans samt utrustning från Butet.

BUTET-LEAD-SPORTS

SADELMÄRKEN UTAV HÖGSTA KVALITÉ

Butet & CWD

Boka sadelutprovning