anatomiskt träns från cwd

Varumärke

CWD

Lead sports är enda officiella leverantören av CWD i Sverige. CWD är det ledande sadelmärket hos hoppryttare över hela världen. CWD har ett flertal olika sadelmodeller för att hitta den perfekta sadeln till dig och din häst. Tveka inte att boka en sadelutprovning.

CWD

Ledande sadlar över hela världen

Lead Sports innehar distributionen av franska CWD Sellier i Sverige.

CWD är det ledande sadelmärket hos hoppryttare över hela världen. Idag rider ca 35% av världens topp 250 på FEI Longines World Ranking list i en CWD sadel.

CWD är ett nytänkande företag med innovativa ideér för att öka ryttaren och hästens prestation. CWDs målsättning är att vara världens ledande sport sadelmärke inom ridsporten, hos CWD är sport och prestation närmare en besatthet.

Hos CWD finns ett eget Research & Development team anställda för att ständigt göra tester, utveckla produkterna och ta fram innovativa lösningar för ridsport.

CWD har ett flertal olika sadelmodeller för att hitta den perfekta sadeln till dig och din häst.

Vi erbjuder som ensam auktoriserad återförsäljare av CWD i Sverige, professionell sadelutprovning för dig och din häst. För att boka en sadelutprovning fyll gärna i formuläret “Boka Sadelutprovning” så återkommer vi till dig.

I vår webbshop hittar du nya och begagnade sadlar i lager, för omgående leverans samt utrustning från CWD.

Sadelmärken utav högsta kvalité

CWD & Butet

Boka sadelutprovning