eQuick-benskydd-Lead-Sports

Varumärke

eQuick

Möt ett av våra nya varumärken; eQuick!
eQuick är ett italienskt företag med lång erfarenhet av teknisk sportutrustning, samt erfarenheter från häst- och ridvärlden – vilket kan anses vara en fördel då man vet vad som krävs och efterfrågas på marknaden. eQuick erbjuder ett brett sortiment med bland annat benskydd, boots, sadelgjordar etc.

eQuick hästutrustning

"På eQuick älskar vi det vi gör"

eQuick är ett italienskt företag med lång erfarenhet av teknisk sportutrustning.

eQuick grundades med målet att erbjuda något nytt och innovativt. De är till vardags aktiva inom häst- och ridvärlden och med hjälp av den erfarenheten och med stor passion – tar de med sig kunskaper, idéer och testar produkter de tror på för att kunna erbjuda dig som ryttare det allra bästa.

eQuick erbjuder ett brett sortiment med bland annat benskydd, boots, sadelgjordar etc. många med patenterade eFluidgel-teknologin – som har en förmåga att absorbera stötar och skydda hästen vid i-slag.

“Hästen kommer i första hand”

– Vi studerar lösningar för att hela tiden tillverka bättre skydd. Vi testar olika material och innovativa idéer med en entusiastisk och specialiserad personal som dagligen arbetar med utvecklingen av våra produkter.

eQuick-benskydd-Lead-Sports

Boka sadelutprovning