närbild på träns från cwd

Varumärke

Global Medics

Global Medics är vårat nya varumärke som specialiserar sig på att
ta fram högkvalitativa fodertillskott till häst.
I samråd med veterinärer tar de fram högkvalitativa, effektiva produkter och som även skall verka förebyggande mot de vanligaste åkommorna på häst som vi ofta stöter på inom ridsporten.

Global Medics

Fodertillskott till häst

Högkvalitativa fodertillskott

Innovation är den röda tråden i berättelsen om Global Medics. Under 2006 utvecklades ett komplett utbud av näringstillskott för hästar i samarbete med specialiserade veterinärer, kirurger och forskare. Vi tror att en vetenskaplig syn på fodertillskottsutveckling spelar en viktig roll i både rehabilitering vid komplikationer och prestationsstöd hos sporthästar.

Din hästs toppkondition är vårt huvudfokus. Vi stödjer där det behövs, med fodertillskott och vitaminer som främjar fysiskt och psykiskt välbefinnande för din häst.
Global Medics strävar efter att bidra till det vetenskapliga stödet och utvecklingen av näringstillskott inom veterinärmedicin och hästsport.

Deras huvudsakliga mål är att stödja veterinärer i deras dagliga praxis att behandla hästar effektivt. Medan fodertillskott hjälper hästar i att leverera på topp, inser Global Medics också att effekten går längre och hjälper veterinärer att skapa en mer förebyggande strategi för hästvård.

Global Medics fortsätter ständigt att utvecklas. Detta resulterar i mer vetenskaplig forskning och fodertillskott som innehåller högkvalitativa, kliniskt bevisade ingredienser som verkligen gör skillnad. Deras team fortsätter att investera i forskning och utveckling för en bättre framtid för hästen, och även för mänskligt bruk och små husdjur.

Lead-Sports-Global-Medics
Närbild på detaljer från Butet sadel

Boka sadelutprovning