kask starlady med gold frame

Varumärke

KASK

KASK är ett italienskt företag som specialiserat sig på att utveckla, designa och tillverka hjälmar av högsta kvalitet. KASK hjälmarna är i framkant när det kommer till samtliga användningsområden.

KASK

Hjälmar av högsta kvalitet

Lead Sports innehar agenturen för KASK rid-, cykel- och skidhjälmar i Sverige och Norge.

KASK är ett italienskt företag grundat 2004, som specialiserat sig på att utveckla, designa och tillverka hjälmar av högsta kvalitet.  Oavsett om det handlar om utförsåkning, cykling, klättring eller ridning så är KASK hjälmarna i framkant inom varje användningsområde. KASK har den perfekta balansen mellan säkerhet, teknik, funktion och en attraktiv design i sina hjälmar.

KASK kollektionen är designad och tillverkad i Italien, och erbjuder ett brett sortiment av kvalitets hjälmar som genomgått många tester och innehar samtliga säkerhetsmärkningar som idag erfordras på marknaden. KASK kompromissar inte när det gäller kvalitet och säkerhet. Varje KASK-produkt du köper garanterar din säkerhet.

Idag ser vi ryttare som Henrik von Eckermann, bröderna Philippaerts, Daniel Deusser, Jessica Springsteen, samt svenskorna Jonna Ekberg och Petronella Andersson bära KASK.

Ridhjälmarna kan designas helt efter kundens önskemål som modell, färg & utseende med olika Swarovski för en elegant och sofistikerad stil. Självklart en massor med andra valmöjligheter också. Besök din närmsta KASK återförsäljare för att få hjälp att designa din nya KASK hjälm.

designbild på kask dogma chrome navy med swarovski

Här finns vi

Dina återförsäljare av KASK Ridhjälmar

Så går det till

Så går en hjälminpassning av ridhjälmar till

Boka sadelutprovning