bild på parlanti passion i modell miami kids stövel

Varumärke

Parlanti

Parlanti Roma’s skräddarsydda stövlar och Parlanti Passion’s ready to wear-stövel har båda bra kvalitet, är mjuka och bekväma. De blir båda två allt mer populära på marknaden.

Parlanti

Måttbeställda VS ready to wear

Parlanti Roma’s skräddarsydda skor och stövlar har alltid representerat den perfekta kombinationen mellan kvalitet, tradition och forskning. Hos oss kan du göra måttbeställda ridstövlar, skor och chaps.

Parlanti Roma’s “lillebror” Parlanti Passion är en ready to wear-stövel. Den är mjuk och bekväm och blir allt mer populär på marknaden. Passion är en stövel som är gjort i mjukt kalvskinn med resår baktill.

Lika fast olika

Välj mellan Roma eller Passion

bild på parlanti passion barnstövel i modell denver

Måttbeställda

Parlanti Roma

Hos oss kan du göra måttbeställda ridstövlar, skor och chaps. Parlanti Roma’s skräddarsydda skor och stövlar har alltid representerat den perfekta kombinationen mellan kvalitet, tradition och forskning. Parlanti Roma hittar du endast hos Lead Sports.

närbild på hur du knäpper parlanti longchaps nere vid benets slut

Ready to wear

Parlanti Passion

Äntligen slipper du måttbeställa parlanti stövlar, här finner du en ready to wear stövel. Passion är en stövel som är gjort i mjukt kalvskinn med resår baktill, med storlekar i 35-44/45 och 16 olika vidder och höjder har vi oftast en ridstövel som passar just dig.

Här finns vi

Dina återförsäljare av Parlanti Passion

Boka sadelutprovning